Om oss

Aronsson & Company – Vi är en av Sveriges ledande hockeyagenturer. En trygg och professionell partner med lång erfarenhet både från isen och utanför. Våra anställda har en hockeybakgrund som spelare, tränare, sportchef eller NHL scout. Tillsammans har vi en otrolig bred kompetens.

Vi fokuserar enbart på ishockey. AC har ett enormt nätverk över hela hockeyvärlden där flertalet är gamla lagkamrater som numera är sportchefer, tränare eller scouter – för oss är det värdefulla kontakter.

AC Hockey arbetar efter en egen modell där spelarens utveckling står i fokus och vi arbetar för att få bästa möjliga resultat med våra spelare. Vi ser över 500 hockeymatcher i ishallar över hela världen varje år, besöker klienter, utvärderar och vårdar vårt nätverk, det gör att vi ständigt är uppdaterade. AC Hockey har NHL-licens.

På AC Hockey arbetar vi på många sätt för att hjälpa våra spelare att nå sin fulla potential. Vi fokuserar starkt på att bygga en personlig och hållbar relation. Vårt uppdrag är att maximera våra spelares karriär både på och utanför ischockeyrinken.